Такої ганьби РФ ще не знала! У Мережі порівняли вихід на зимових ОІ-2018 у Пхенчхані збірних України і якоїсь “країни 404” (відео)

Просмотры 351809 февраля 2018
Як відомо, нашу країну на цих змаганнях представляють 33 спортсмени. Українці змагатимуться у 9 з 15 видів спорту, зокрема, в біатлоні, фігурному катанні, санному спорті, фрістайлі, лижних гонках, гірськолижному спорті, сноубордингу, скелетоні і лижному двоборстві. Варто підкреслити, зимові Олімпійські ігри – 2018 пройдуть в Пхенчхані з 9 по 25 лютого.

До слова, користувачі соцмереж вже оцінили вихід команд на стадіон. Особлива увага громадськості була прикута до російських спортсменів, яким МОК через допінговий скандал заборонив використовувати будь-яку символіку їх держави. В результаті тепер росіяни змушені брати участь в Олімпіаді в нейтральному статусі. В Інтернеті вже почали з’являтися колючі коментарі з цього приводу. Користувачі, подивившись трансляцію, поспішили охрестити Росію “країною 404”, а саму команду прозвали “ихтамнеты”.




Сьогодні, 9 лютого в Пхенчхані стартував Парад націй Олімпіади – 2018. Церемонія відкриття проходить на спеціально побудованому для цього стадіоні.

Також, сьогодні, 9 лютого, генеральний секретар Спортивного арбітражного суду Меттью Ріб на спеціально скликаній прес-конференції в головному медіацентрі Олімпіади в Пхенчхані оголосив остаточний вердикт у справах 45 спортсменів і двох тренерів з Росії, які подали апеляції на рішення Міжнародного олімпійського комітету щодо недопуску їх до Ігор. Всім їм відмовлено в задоволенні апеляції.

Джерело

Вам также может понравиться

17-летняя украинка впервые выступила и победила в престижном турнире по дзюдо (видео) "Помешал Роналду забить" - Появилось видео, как фанат выбежал на поле "Олимпийского" во время финала ЛЧ Впечатляющая победа Ломаченко: вы, только посмотрите на реакцию россиян в соцсетях (видео) "Древний рашн традишн" - Допинговый скандал на зимних ОИ-2018! Крушельницкий мог принимать мельдоний из-за похмелья (видео)

рекомендуем

Закрыть
"Ломаченко - Линарес" - Через 30 минут после исторического боя! Первые слова победителя! (видео)