Рецепт від мами - Як смачно приготувати кутю

Просмотры 202 05 января 2018
Реклама

Різдвяний стіл українців традиційно прикрашає найголовніша страва свята - кутя. У різних регіонах України її готують по-своєму, але обов'язковими залишаються три основних інгредієнта: крупа, мед і мак.

"Обозреватель" продовжує рубрику "Рецепт від мами", передає gazetka.

У кожної господині знайдеться свій рецепт куті. Головна особливість цієї страви - інгредієнти можна сміливо замінювати: наприклад, замість пшениці можна взяти рис, замість волоських горіхів мигдаль, мед можна замінити цукровим сиропом або варенням.

Кутя з пшениці з цукатами

Складові:

  • 2 склянки пшениці,

  • 50 г сухофруктів або цукатів (на ваш смак),

  • ½ склянки волоських горіхів,

  • мед

  • кориця

Як готувати: пшеницю промити. Варити на воді на повільному вогні 2 години. У 4 ст. л. води розмішати мед за смаком, залити пшеницю медовим сиропом на 30 хв. Горіхи трохи подрібнити і обсмажити. Додати до пшениці цукати, сухофрукти, горіхи, корицю і добре перемішати.

Вам также может понравиться

Лучшее натуральное слабительное: съешьте это, и вы очистите кишечник и избавитесь от лишних жидкостей "Может это, святой рандом, бл*ха, обычные люди так не поют" - Исполнение щедривок в киевском метро привело в восторг сеть (видео) «Іди, і щоб я тебе більше не бачила!»: Жінка три дні гвалтувала чоловіка, який намагався її пограбувати “Ось так у Почаївській Лаврі, цій українській православній святині “моляться” за православних українців" (відео прихована камера)

рекомендуем

Закрыть
Спешу поделиться наивкуснейшим рецептом засолки рыбы. При этом абсолютно нехлопотным и простым. Рыба получается ОБАЛДЕННАЯ!
http://cdn00.vidyomani.com/c/2/5/5/mel9e4gp36zg/index.html#fb